MoeKunstiKino vestlusring „Hand Made with Love in Estonia“

Laupäev, 8. oktoober 2016
Algus 17.30, lõpp orienteeruvalt 18.15

Peale filmiseanssi „Hand Made with Love in France“ on kõik huvilised oodatud Piret Ilvese stuudiosse, et osaleda filmiteemalises vestlusringis „Hand Made with Love in Estonia“

Suurepäraste oskustega käsitöölised on asendamatud inimesed haute couture kollektsioonide loomisel maailmakuulsate luksusbrändide juures. Kas ka meil Eestis leidub taolisi tagasihoidlikke ja üldsusele tundmatuid suurepäraseid meistreid? Kas disainerid vajavad neid ning kust ja kuidas neid leida? Milline on disainerite ja ka tarbijate vastutus nende jätkusuutlikkuses? Või on ka disainer hoopis üks neist?

Pariisis valminud haute couture tooteid tarbivad ka suurimad moesõbrad minimaalselt. Arvestades Eesti tippmoekunstnike töömudeleid ja tootmismustreid, võib pisut liialdatult öelda, et haute couture´i tarbimine Eestis, ei ole miskit kättesaamatut. Paljud kõrgmoele omased töövõtted on igapäevane reaalsus ja neisse pilgu heidamegi.

Aadress
Piret Ilvese moemaja
Rüütli 16/18, Tallinn

www.piretilves.com
www.facebook.com/piretilvesmoemaja
www.instagram.com/piretilves